Portfolio


Full House Hospitality Management heeft zes hotels in haar management portfolio en is druk bezig met het kijken naar mogelijke uitbreidingen in Nederland.

 

Kijkt u rustig door onze hotel portfolio heen. Meer weten over onderstaande hotels? Kijk dan hier


Princess Hotel Amersfoort


Gesitueerd aan de rand van Amersfoort staat dit prachtige hotel in een natuurlijke omgeving; eenvoudig bereikbaar en de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten en een leuk weekend weg van huis. De kamers en vergaderzalen zijn recentelijk gerenoveerd en weerspiegelen de groene omgeving rondom het hotel.


Princess Hotel Beekbergen/Apeldoorn


Een gezellig hotel, schitterend gesitueerd in de bossen van de Veluwe, en nabij Apeldoorn en Arnhem. Het hotel is eenvoudig te bereiken via de snelwegen A1 en A50. De 13 multifunctionele vergaderruimtes, 78 prachtige hotelkamers en unieke omgeving dragen bij aan een succesvol verblijf zowel zakelijk als privé.


Princess Hotel De Wipselberg


Het hotel gesitueerd in het midden van de Veluwe, een oase van ruimte en sereniteit, is gelegen vlakbij de snelwegen A1 en A50. De fantastische locatie, 22 multifunctionele vergaderruimtes, 90 prachtige hotelkamers en unieke omgeving dragen bij aan een succesvol verblijf in de Veluwe voor zowel natuurliefhebbers als zakelijke gasten.


Princess Hotel Epe


Het hotel ligt tussen Apeldoorn en Zwolle, in het midden van de Veluwe; eenvoudig te bereiken vanaf de A50 en A28. De 139 sfeervolle en luxueuze hotelkamers, 18 multifunctionele vergaderruimtes, restaurant, gezellige bar met vier bowling banen, verwarmd binnen zwembad en tennisbaan maken elke overnachting succesvol.


Princess Hotel Victoria


Een ideale locatie om de Hoge Veluwe te ontdekken gedurende een weekend verblijf. Het hotel herbergt 110 zeer comfortabele kamers, verdeeld over diverse appartementen, 19 multifunctionele vergaderruimtes en diverse recreatieve faciliteiten. Princess Hotel Victoria is trotse eigenaar van een UEFA gecertificeerd voetbalveld.


Princess Hotel Loosdrecht/Amsterdam


Op een unieke locatie, direct aan de ‘Loosdrechtse plassen’, vindt u het aangename hotel welke uitstekend bereikbaar is via de snelwegen A2 en A27. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke vergaderingen, maar ook perfect als startpunt voor diverse dagtrips.


Princess Hotel Dorhout Mees


Vlakbij Biddinghuizen, middenin de uitgestrekte polder ligt het prachtige Princess Hotel Dorhout Mees. Het hotel is gelegen naast een 54 holes golfcourse, een schietterrein, outdoorterrein, een prachtig vergadercentrum en authentiek restaurant. Princess Hotel Dorhout Mees zorgt voor een unieke beleving bij zowel onze zakelijke- als vrijetijdsgast. Combineer uw vergadering met een cursus golfen of kleiduiven schieten. Geniet van een heerlijk weekendje weg in combinatie met de vele buitensportmogelijkheden.